Banner-LP-DAAS-1

Het beheren van mobiele devices is een echte uitdaging. Je wilt misschien rekening houden met de persoonlijke voorkeuren van de medewerkers, terwijl je tegelijkertijd moet zorgen voor een gepast beleid rondom security. En dat is niet alles, er zijn nog veel meer randzaken waardoor mobiel device management als tijdrovend wordt ervaren.  

Voldoen aan alle wensen en eisen vanuit de organisatie is erg ingewikkeld. Daarom zien we bij veel organisaties dat verschillende merken door elkaar worden gebruikt en het ingewikkeld is om een goed beleid na te leven rondom security. Daarbij wordt soms nog elk device handmatig en stuk voor stuk beheerd en geïmplementeerd. En dat kan zorgen voor een vertroebeld overzicht van alle ingezette devices. 

Maar hoe zorg je er dan als organisatie voor dat je de keuze keuze maakt en je medewerkers veilige én prettige devices aanbiedt, zonder dat het moeilijk te beheren wordt? Onze gratis whitepaper geeft handvaten. 

Gratis whitepaper: Hoe zorg je voor veilige mobiele devices?

In onze gratis download leer je onder andere:

  • De invloed van hybride werken op mobiel device management

  • Wat de top 3 'pijnpunten' zijn rondom kostenbeheer, aangegeven door IT-managers

  • Welke 2 strategieën je kunt volgen om de IT-afdeling én eindgebruikers tevreden kunt stellen

 

BANNER-MOBILE

We make IT. fit for everyone

Hi, wij zijn Buyitdirect. Een bedrijf dat gelooft in passende IT oplossingen voor iedereen. Want wat heb je aan goede hardware zonder slimme software? Wij bieden praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met als belangrijk doel: Onze klanten ondersteunen bij het doen waar ze goed in zijn. We ontzorgen je graag, zodat jij  je kunt richten op de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Mede mogelijk gemaakt door:

Samsung_Orig_Wordmark_BLACK_RGB