Boek een tijdsslot met één van onze experts

Op 6 en 7 april staan wij op stand A044. Op de stand kun je de educatiemodellen van het aankomende schooljaar zien én de Boekloos-keuzetest maken. De keuzetest laat op een speelse wijze zien welk model het beste bij de leerling past. 

Het kunnen drukke dagen zijn, dus wil je verzekerd zijn van een uitgebreide demo én genoeg tijd reserveren voor al jouw Boekloos-vragen? Plan dan een tijdsslot in met één van onze Boekloos-experts.  

Over Boekloos

Technologie is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het zorgt onder andere voor kwalitatief modern onderwijs en een goede talentontwikkeling voor de leerling. Met Boekloos zijn de leerlingen verzekerd van een laptop die optimaal past bij het specifieke leerpad én de onderwijsinstelling verliest geen tijd aan het faciliteren van digitale leermiddelen. Een win-win situatie!

Onze onderwijscontinuïteitsgarantie

Met de onderwijscontinuïteitsgarantie (OCG) beschikt de leerling altijd over een goed functionerende laptop. De leerling kan dus altijd zijn of haar lessen volgen. Is de laptop defect of bijvoorbeeld gestolen? Dan kan de leerling op school een vervangende laptop krijgen. De defecte laptop wordt dan naar ons servicepunt opgestuurd voor reparatie. Hierdoor hoeft de leerling nooit een les te missen. 

Lees meer over Boekloos